miercuri, 3 februarie 2010

NEUROFEEDBACK si NLP

Am inceput sa fiu trainer neurofeedback cu programul de la Institutul Zengar din Canada, acum trei ani si de atunci am acumulat experienta , mai ales ca aici , in Romania, este putin reprezentat ca activitate profesionala. Am lucrat cu copii cu ADHD, ADD, AUTISM, HANDICAP PSIHOMOTOR, REZULTATE SCOLARE SCAZUTE si cu adulti cu SINDROM DE STRES POST-TRAUMATIC ,DEPRESII, FOBII,ATACURI DE PANICA, PSIHOZE, dar si cu studenti inainte de sesiune , manageri care resimt stresul mai accentuat.Sigur ca asociind tehnici NLP intr-un anumit moment si ritm potrivit pentru client atat la adulti cat si la copii, rezultatele sunt deosebite.Copiii care isi imbunatatesc vorbirea, atentia si memoria, care invata mult mai repede ,la care dispare hiperkinezia,aduc parintilor si mie personal o multumire fara cuvinte.Adultii care trec dintr-o stare lipsita de resurse personale intr-una in care se ancoreaza in puterea lor interioara ,folosind-o in prezent pentru calatoria spre telul lor , sunt pentru ei si pentru mine un mod de a ne descoperi sinele nostru adevarat pentru fiecare .Ma intreb, cati ati auzit de Neurofeedback?

3 comentarii:

  1. Buna ziua. D-na doctor am aflat despre existenta Dvs. total intamplator, stand de vorba cu un sibian de-al Dvs. in parc - cu copiii. Eu sunt din Bucuresti...
    Pe scurt: am o fetita de 6 ani diagnosticata cu sindrom Williams, autism, mixedem congenital, pe la 1 respectiv 2 ani a facut convulsii. In prezent nu mai face - acum 4 ani s-au oprit dupa tratament cu synachten.
    Facem terapie ABA de 1 an, rezultatele sunt modeste deocamdata, ma intrebam daca tratamentul dvs. ar putea-o ajuta cu ceva. Nu vorbeste, doar ceva lalalizari. Are componente de autism, deficienta de atentie, concentrare etc. Astept raspuns, si va multumesc in avans :) O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, mike
    Va raspund cu intarziere din motive obiective. Neurofeedbackul este o metoda care are ca efecte armonizarea undelor cerebrale si astfel atentia , memoria , adaptarea cresc. Va invit pe site www.auravital.ro, alte linkuri si la o discutie telefonica :0741002600. Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Sunt curios daca cumva faceti si sesiuni pentru imbunatatirea performantelor cognitivel. M-ar interesa cateva sesiuni in ceea ce priveste sporirea atentiei.

    Multumesc anticipat pentru raspuns.
    O zi buna in continuare

    RăspundețiȘtergere