joi, 31 decembrie 2009

descopera diferite perspective

Cand ai aceasta abilitate bine dezvoltata tot corpul tau e intr-o stare de relaxare , de impacare cu sine, de acceptare a existentei asa cum este ea ;nu ti se mai contracta tot corpul, se accepta orice , inclusiv durerea, care apoi dispare... e liniste, pace , esti propriul tau stapan ,si-ti place; asta nu inseamna ca esti si de acord ,ai perspectiva ta , si accepti contextul asa cum a venit...poti actiona si poti sti ce actiune e mai potrivita contextului...poti exersa , persevera si deodata iti dai seama ca ai un alt nivel al constiintei de sine si de altii.Ai mai multa intelegere si poti descoperii potentialul celorlalti, obstacolele pe care si le pun singuri, regulile lor de functionare . Ce standarde si-au pus si cat de dezamagiti sunt sau cat de multumiti sunt.
Cat de multumiti santeti de progresul vostru de pana acum? Cu ce ganduri treceti in 2010? Ce pesoane vreti sa fiti in 2010? Va doresc multe provocari in anul ce vine , provocari din care sa va descoperiti propriul potential , pe toate planurile pe care vi le doriti acum! La multi ani 2010!

miercuri, 30 decembrie 2009

Ai peste 45 ani si vrei sa te schimbi?

Schimbarea dupa 45 ani este o provocare ! Cred ca este o provocare la orice varsta , insa eu pot sa va spun din experienta mea personala .

1. incepe prin a va intreba :ce-mi doresc pentru mine , cum vreau sa fiu , ce calitati , aptitudini vreau sa am?
2. cum arat , cum vorbesc, cum ma misc,ce simt, cand sunt acea persoana pe care o doresc? Vizualizeaza-te intr-o experienta viitoare !
3. noteaza-ti pe o hartie : ex. sunt o ascultatoare activa pana in data de ...
4. poti anunta prietenii ca esti persoana respectiva si
5. cere feedback de la prieteni cat reusesti , dupa parerea lor , sa fii persoana care vrei
6.exerseaza zilnic sa fii persoana pe care o vrei si nu raspunde eventualelor provocari.
7. evaluaza-te pe o scare de la 0-10 la ce nivel ai ajuns .
8. urmareste-ti progresul zilnic!
9. cand ai obtinut ce ai vrut , treci la alta virtute !
10. incepe acum!,